luni, 17 ianuarie 2011

Mihaela Clopotaru, o realitate care scoate o lume de cuvinte


Mihaela Clopotaru este un om deosebit dintr-un domeniu deosebit care uimeşte, încântă şi surprinde prin scrierile sale pe lemn, lut, piatră, papirus, tablă, carton şi hârtie, dar şi prin ceea ce face ea în viaţa de zi cu zi.
Înclinarea spre cultură, grafică şi arta nu vine de nicăieri. Toată viaţa ei se leagă de pasiunea pentru creaţie şi pentru frumos, într-un fel sau altul. Mihaela este pasionată de desen şi fotografie. Personalizează tricouri şi pahare, dar şi confecţionează cercei(modelul fimo). Ceea ce a făcut ca talentul ei să fie răsplătit de multe ori cu numeroase premii şi diplome pentru fotografie, pictură, grafică. Anul trecut a câştigat marele premiu la concursul „Un tânăr cu autism, coleg cu mine?” , secţia fotografie şi marele premiu JOY IS WHAT YOU MAKE OF IT (Bucuria este în mâinile tale), secţia fotografie, concurs organizat de BMW. Dar ceea ce contează mai mult pentru ea e faptul că face ceea ce-i place, că trăieşte în lumea care a fascinat-o dintotdeauna.

Cartea-obiect

De curând, talentul şi dorinţa de nou au făcut ca ea să se apuce să făurească cartea-obiect. A studiat mult până să înţeleagă ce este cu această carte, pentru că este mai mult decât o carte obişnuită, este un dicţionar cultural al umanităţii. Cartea “Suporturi grafice” cuprinde evoluţia scrierii de-a lungul timpului în lemn, piatră, piele, papirus, tablă, carton şi hârtie. Este susţinută de către doamna profesor doctor, Suzana Fântânariu care o consideră o fată inteligentă, serioasă şi o apreciază pentru munca ce o depune în ceea ce face.

Sprijin şi viitor

Este fericită că părinţii şi prietenii i-au fost mereu alături şi au susţinut-o.”Părintii şi prietenii m-au încurajat în tot ceea ce am făcut şi fac, şi mi-au dat mereu puterea de a merge mai departe şi încrederea de care am nevoie”, a spus Mihaela. În viitor vrea să se perfecţioneze pentru o carieră de succes şi cu performanţe.

Cruceru Alexandra, Jurnalism, An III, Gr. 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu