luni, 17 ianuarie 2011

Sunet infect, public perfect. Vita de Vie a facut show in Porky`s


Adi Despot si trupa sa au cantat aseara pentru tinerii care au venit pregatiti pentru o seara imbibata in alcool si muzica buna. Vita de Vie a creat o stare euforica printre oameni, ca de fiecare data.
Pentru prima oara, proba de sunet a fost facuta in fata publicului, pentru ca membrii trupei au ajuns tarziu in Timisoara. In timpul soundcheck-ului, fanii stateau cuminti la mese asteptand punctul culminant al serii. Cand Despot a intrat pe scena, lumea s-a strans in jurul lui si a inceput distractia.
Vizibil enervat de sunetul prost, Adi Despot a tinut un mic discurs in care si-a anuntat fanii ca “boxele sunt arse si sunetul infect. In mod normal trupa e de vina pentru sunetul prost, dar de data asta nu noi suntem cei care au gresit, insa ne asumam toata raspunderea”. Publicul nu parea deranjat de “boxele arse”, dimpotriva. Lumea s-a distrat, mainile zburau in aer, Despot isi iubea si isi traia muzica facand un show impresionant. Ultimele trei piese din concert au fost dedicate “boxelor infecte si publicului perfect” de care s-au bucurat cei de la Vita de Vie.

Dupa incheierea concertului, lumea a ramas in Porky`s ca sa se bucure de atmosfera lasata de trupa, langa o halba de bere.

Alina Degau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu